Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Herrera y Velasco, Emilio
printer-friendly view
Alternate Herrera, Emilio
Alternate Velasco, Emilio Herrera*
Datesn.1839-doc.1892
Region(s)Málaga
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedSME |D 1993 05 18 |T 13:30:02
CreatedSME |D 1993 05 18 |T 13:30:02
 
Bibliographic Sources
Banda y Vargas, 1991, p.224 (Emilio Herrera Velasco [no dates given]). source
Cánovas [del Castillo y Vallejo], 1908, p.29 (exh.1871-1879). source
Cien años de pintura, v.3, 1989 (exh.1854-doc.1882). source
Cuenca, 1923, p.192 (exh.1871). source
Galán, 1994, p.372. source
Málaga, Museo de Bellas Artes [cat.], 1980, p.146 (exh.1854-doc.1882). source
Ossorio y Bernard, 1883-1884 (exh.1871-doc.1879). source
Pazos Bernal, 1987, pp.166, 176 (Emilio Herrera Velasco or Emilio Herrera, op.1890). source
Peña Hinojosa, 1964, pp.44, 61 (Emilio Herrera Velasco or Emilio Herrera, op.1853-doc.1892). source
Sauret Guerrero, 1987, pp.676-677. source