Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Navarrete y Fos, Ricardo María


printer-friendly view
Alternate Fos, Ricardo María Navarrete*
Alternate Navarrete y Fos, Ricardo
Alternate Navarrete y Fos, Ricardo M.
Alternate Navarrete, Ricardo
L.C. NameNavarrete y Fos, Ricardo María, 1834-1909
Dates1834-1909
Region(s)Valencia
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedDOI |D 1994 09 08 |T 11:19:45
CreatedDOI |D 1994 09 08 |T 11:19:45
 
Bibliographic Sources
Alcahalí, 1897, p.225 (Ricardo M. Navarrete y Fos, exh.1864-1867). source
Aldana Fernández, 1970 (Ricardo Navarrete y Fos, exh.1864-1867). source
Bénézit, 1976 (1834-1910). source
Busse, 1977 (1834-1910). source
Cien años de pintura, v.6, 1991. source
Gaya Nuño, 1966, p.327 (Ricardo Navarrete). source
González [López] and Martí [Ayxelá], 1987, p.149. source
Historia del arte valenciano, v.5, 1987, pp.128, 182-183 (also as Ricardo Navarrete, n.1834-op.1872). source
Madrid, DGBA [exh.], 1956, p.190. source
Ossorio y Bernard, 1883-1884 (exh.1864-1883). source
Pantorba, 1948, p.354 (Ricardo Navarrete). source
Pantorba, 1980, p.447 (Ricardo Navarrete y Fos). source
Pérez Sánchez, Arte, 1985, p.355 (Ricardo Navarrete). source
Ráfols, Diccionario, v.2, 1953 (Ricardo María Navarrete Fos, exh.1873-exh.1908). source
Thieme-Becker, v.25, 1931 (1834-1910). source
Toledo, Museo de Santa Cruz [trav. exh.], 1994, p.239 (Ricardo Navarrete y Fos). source
Triadó, 1994, p.165 (Ricardo María Navarrete Fos). source
Zamora, Diputación [cat.], 1989, p.57. source