Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Navarro, Román


printer-friendly view
Alternate García, Román Navarro*
Alternate Navarro García, Román
Alternate Navarro y García de Vinuesa, Román
L.C. NameNavarro, Román, 1854-1928
Dates1854-1928
Region(s)Galicia
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedMLH |D 1996 01 25 |T 15:58:37
CreatedMLH |D 1996 01 25 |T 15:58:37
 
Bibliographic Sources
Bénézit, 1976 (Roman Navarro y Garcia de Vinuesa). source
Bozal, 1992, p.144 (1857-1928). source
Buenos Aires, Museo Nacional [exh.], 1984-1985, p.44. source
Busse, 1977 (Roman Navarro y Garcia de Vinuesa). source
Chamoso Lamas, 1976, p.363 [no dates given]. source
Cien años de pintura, v.6, 1991 (Román Navarro García). source
Couselo Bouzas, 1950, p.115 (exh.1888). source
Madrid, Centro Reina Sofía, 1991. source
Ossorio y Bernard, 1883-1884 [no dates given]. source
Pablos, 1981, p.34. source
Pantorba, 1980, p.447 (Román Navarro García, exh.1888-1897). source
Sobrino Manzanares and Liaño Pedreira, 1991, v.2, p.372. source
Sobrino Manzanares, 1982, p.416. source
Thieme-Becker, v.25, 1931 (Román Navarro y Garcia de Vinuesa). source