Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Agrasot y Juan, Joaquín (or Joaquim)


printer-friendly view
Alternate Agrasot, Joaquín
Alternate Agrassot y Juan, Joaquín
Alternate Agrassot, Joaquim (or Joaquín)
Alternate Juan, Joaquín Agrasot*
L.C. NameAgrasot y Juan, Joaquín, 1836-1919
Dates1837-1919
Region(s)Valencia
PhotoarchiveSee Photoarchive Holdings for: Agrasot y Juan, Joaquín (or Joaquim)
Classified1
Unclassified0
Supply28
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedMPI |D 1989 06 30 |T 10:04:43
CreatedMLH2 |D 1997 09 29 |T 09:39:21
 
Bibliographic Sources
Alcahalí, 1897, pp.44-46 (Joaquín Agrasot, exh.1860-1884). source
Aldana Fernández, 1970 (1836-1919). source
Bénézit, 1976 (Joaquim Agrasot y Juan, exh.1860-1889). source
Busse, 1977 (Joaquim or Joaquin Agrasot y Juan, or Joaquim or Joaquin Agrassot, 1836-1907). source
Cien años de pintura, v.1, 1988 (1836-1919). source
Espasa, v.3 [before 1909] (Joaquín Agrassot y Juan, n.1836-exh.1876); appx.1, 1930 (m.1918). source
Espí Valdés, 1971, Apuntes, pp.37, 44. source
Le semestriel des arts, v.3, 1989-1990. source
London, Witt, 1978 (n.1836). source
Madrid, Centro Reina Sofía, 1991. source
Madrid, DGBA [exh.], 1956, p.55. source
Madrid, Prado, Casón [cat.], 1985, p.19. source
Ossorio y Bernard, 1883-1884 (Joaquín Agrassot y Juan, exh.1860-1880). source
Pantorba, 1948, p.335 (Joaquín Agrasot). source
Pantorba, 1980, p.363. source
Saur, Allg. Künst.-Lex., v.1, 1992 (1836-1919). source
Thieme-Becker, v.1, 1907 (exh.1860-1889). source