Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ramis, Juli (or Julio)


printer-friendly view
Alternate Palau, Juli Ramis*
Alternate Ramis Palau, Juli (or Julio)
L.C. NameRamis, Julio, 1909-1990
Dates1910-1990
Region(s)Balearic Islands
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedGUI |D 1994 09 27 |T 12:03:30
CreatedGUI |D 1994 09 27 |T 12:03:30
 
Bibliographic Sources
Barcelona, Fundació la Caixa [exh.], 1993, pp.204-205 (1909-1990). source
Bénézit, 1976 (Julio Ramis, n.1910-exh.1960). source
Blas, 1972 (Julio Ramis Palau, n.1910-exh.1960). source
Bonet, 1995 (Julio or Juli Ramis). source
Campoy, 1973, p.346 (Julio Ramis, n.1910-doc.1970). source
Catálogo nacional contemporáneo, 1990, v.1, p.217 (1909-1990). source
Diccionario Ràfols contemporáneo, v.3, 1989 (Juli Ramis Palau, n.1910-exh.1986). source
Enciclopedia del arte del siglo XX, 1991, v.1. source
Fontbona, 1979, p.317 (n.1910). source
Garrut, 1974, p.536 (indexed as Julio Ramis, n.1910-exh.1932). source
Gaya Nuño, 1970, p.407 (Julio Ramis, n.1909-exh.1952). source
Gaya Nuño, 1977, p.396 (Julio Ramis, n.1909). source
Giralt-Miracle, 1978, p.294 (n.1910). source
Library of Congress (Julio Ramis, or Juli Ramis). source
London, Witt, 1978 (Julio Ramis, n.1909). source
Madrid, 1a. Bienal hispanoamericana [exh.], 1951, p.29 (Julio Ramis, n.1909, contemporary). source
Madrid, Centro Reina Sofía, 1991 (Julio Ramis, n.1910). source
Madrid, MEAC [cat.], v.2, 1983, pp.181-182 (Julio Ramis, n.1910-exh.1968). source
Ripoll and Perelló Paradelo, 1981, pp.200-201 (n.1910-exh.1980). source
Sebastián [López], Arte, 1974, p.307 (n.1910). source