Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ramos López, Máximo


printer-friendly view
Alternate López, Máximo Ramos*
Alternate Ramos, Máximo
L.C. NameRamos López, Máximo, 1880-1949
Dates1880-1949
MediaPainter and printmaker
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedGUI |D 1994 09 27 |T 12:15:58
CreatedGUI |D 1994 09 27 |T 12:15:58
 
Bibliographic Sources
Bozal, 1992, p.144 (Máximo Ramos, 1880-1944). source
Bozal, Obra gráfica, 1988, p.621 (Máximo Ramos, 1880-1944). source
Cien años de pintura, v.8, 1992. source
Páez Ríos, v.3, 1983, p.4 (1880-1944). source
Pantorba, 1948, p.357 (Máximo Ramos, n.1880-exh.1941, deceased). source
Pantorba, 1980, p.465 (Máximo Ramos, n.1880-exh.1941). source
Sobrino Manzanares and Liaño Pedreira, 1991, v.2, p.459 (Máximo Ramos). source
Thieme-Becker, v.27, 1933 (n.1880). source