Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Reixach, Joan (or Juan)


printer-friendly view
Alternate Reixac, Joan
Alternate Reixach II, Juan
Alternate Reixarch II, Juan
Alternate Reixat II, Juan
Alternate Reixat, Juan
Alternate Reixats II, Juan
Alternate Reixats, Juan
Alternate Reixet II, Juan
Alternate Rexach II, Juan
Alternate Rexach, Joan (or Juan)
Alternate Rexarch II, Juan
L.C. NameReixach, Joan, approximately 1411-
Datesn.c.1411-m.c.1485/1492
Region(s)Valencia
PhotoarchiveSee Photoarchive Holdings for: Reixach, Joan (or Juan)
Classified118
Supply16
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedDOI |D 1994 09 27 |T 12:09:14
CreatedMLEWIN |D 1998 04 20 |T 13:48:22
 
Bibliographic Sources
Alcahalí, 1897, p.252 (Juan Reixats, doc.1456-op.1458). source
Aldana Fernández, 1970 (Juan Rexach, op.1431-m.a.1495). source
Azcárate [y Ristori], 1990, p.359 (Juan Reixach, op.1431-m.a.1492). source
Bénézit, 1976 (Juan Rexach, or Reixach, n.c.1415-m.c.1470 or 1484). source
Camón Aznar, 1966, p.441 (Juan Rexach, indexed as Juan Rexach II, doc.1431-m.a.1492). source
Checa, 1983, pp.26, 51 (Juan Rexach [no dates given]). source
Gaya Nuño, 1958, p.273 (Juan Rexach, doc.1437-1484). source
Gudiol Ricart, Pintura gótica, 1955, p.249 (Juan Rexach, doc.1431-op.1482). source
Historia del arte valenciano, v.2, 1988, p.249 (n.c.1411-m.c.1485/1490). source
London, Witt, 1978 (Juan Rexach or Rexarch or Reixach or Reixarch or Reixet or Reixat or Reixats II, op.1437/1439-1484). source
Pérez Sánchez, Arte, 1985, pp.217-218 (doc.1431-m.a.1492). source
Sobré, 1989, p.339 (Joan Rexach, op.1431-1495). source
Thieme-Becker, v.28, 1934 (Juan Rexach or Reixach or Reixat or Reixats II, op.1443-1484). source
Valencia, Museo [cat.], 1955, p.337 (Juan Reixach, op.1437-1484). source
Valencia, Museo [exh.], 1973, p.45 (Juan Reixach, op.1431-1484). source
Valencia, Museu de Bellas Arts Sant Pius V [exh.], 1994-1995 p.274 (Joan Reixac, n.c.1411-m.c.1484). source
Viñaza, v.1, 1889, p.124 (Juan Reixats, doc.1456). source
Yarza [Luaces], 1980, pp.414-415 (indexed as Juan Rexach, doc.1431-m.p.1484). source