Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Vidal Puig, Lluïsa (or Luisa)


printer-friendly view
Alternate Puig, Lluïsa Vidal*
Alternate Vidal, Lluïsa (or Luisa)
L.C. NameVidal, Lluïsa, 1876-1918
Dates1876-1918
Region(s)Barcelona
Female Artisty
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedDOI |D 1994 10 19 |T 10:35:46
CreatedDOI |D 1994 10 19 |T 10:35:46
 
Bibliographic Sources
Barcelona, Museu d'Art Modern [cat.], 1987, v.2, p.1054. source
Bénézit, 1976 (Lluïsa Vidal, m.1918). source
Cien años de pintura, v.11, 1993. source
Diego Otero, [Diss.] 1987, p.739 (Luisa Vidal, exh.1906). source
Fontbona and Miralles, 1990, p.114 (Lluïsa Vidal). source
González [López] and Martí [Ayxelá], 1987, p.285 (Luisa Vidal Puig). source
Pantorba, 1980, p.496 (Luisa Vidal y Puig, exh.1906). source
Petteys, 1985 (Lluisa Vidal, m.1918). source
Ráfols, 1949, p.412 (Luisa Vidal, m.1918). source
Ráfols, Diccionario, v.3, 1954. source
Thieme-Becker, v.34, 1940 (Lluïsa Vidal, m.1918). source
Triadó, 1994, p.168 (Lluïsa Vidal i Puig). source