Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

Togores Llach, Josep (or José) de

printer
print view
Alternate Llach, Josep de Togores*
Alternate Togores Llach, José María de
Alternate Togores, José (or Josep) de
L.C. NameTogores, Josep de, 1893-1970
Dates1893-1970
Region(s)Barcelona
PhotoarchiveSee Photoarchive Holdings for: Togores Llach, Josep (or José) de
Classified17
Supply5
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedMPP |D 1995 12 15 |T 16:45:54
CreatedMLEWIN |D 1998 05 04 |T 13:43:27
 
Bibliographic Sources
Bénézit, 1976 (José da Togores, n.1893-doc.1918). source
Blas, 1972 (José de Togores). source
Bonet, 1995 (Josep or José de Togores). source
Campoy, 1973, p.406 (José de Togores). source
Catálogo nacional contemporáneo, 1990, v.1, p.262 (José de Togores). source
Cien años de pintura, v.11, 1993 (José María de Togores Llach). source
Corredor-Matheos, 1996, p.238 (Josep de Togores). source
Diccionario Ràfols contemporáneo, v.4, 1989 (Josep M. de Togores Llach). source
Enciclopedia del arte del siglo XX, 1991, v.1 (José de Togores). source
Fontbona, 1979, p.250 (Josep de Togores). source
Garrut, 1974, p.243 (Josep de Togores i Llach, indexed as José de Togores Llach). source
Gaya Nuño, 1970, p.116 (José de Togores). source
Gaya Nuño, 1977, p.226 (José de Togores). source
Giralt-Miracle, 1978, p.283 (Josep de Togores). source
London, Witt, 1978 (José de Togores, n.1893). source
Madrid, Centro Reina Sofía, 1991. source
Madrid, MEAC [cat.], v.2, 1983, p.254 (José de Togores Llach). source
Ráfols, Diccionario, v.3, 1954 (n.1893-exh.1950). source
Thieme-Becker, v.33, 1939 (José de Togores, n.1893-doc.1918). source
Triadó, 1994, p.167 (Josep de Togores i Llach). source
Vollmer, v.4, 1958 (José de Togores, n.1893-exh.1927). source