Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

Jaraba Jiménez, Enrique

printer
print view
Alternate Jaraba
Alternate Jaraba y Jemenez, Enrique
Alternate Jaraba, Enrique
Alternate Jiménez, Enrique Jaraba*
L.C. NameJaraba Jiménez, Enrique, 1871-1926
Dates1871-1926
Region(s)Málaga
PhotoarchiveSee Photoarchive Holdings for: Jaraba Jiménez, Enrique
Supply2
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedBLR |D 1993 08 04 |T 12:59:21
CreatedBLR |D 1993 08 04 |T 12:59:21
 
Bibliographic Sources
Banda y Vargas, 1991, p.344 (1868-1926). source
Bénézit, 1976 (Enrique Jaraba y Jemenez [sic], n.1872). source
Busse, 1977 (Enrique Jaraba y Jiménez or Jemenez [sic], 1872-1926). source
Cánovas [del Castillo y Vallejo], 1908, p.31 (op.1892-1904). source
Cien años de pintura, v.4, 1990 (1876?-1926). source
Cuenca, 1923, pp.203, 205 (Enrique Jaraba y Jiménez, n.1876-exh.1920). source
Galán, 1994, p.373. source
Málaga, Museo de Bellas Artes [cat.], 1980, p.147 (1876(1872?)-1926). source
Palomo Díaz, 1988, p.268 (Jaraba, op.1895-c.1915). source
Pantorba, 1948, p.348 (Enrique Jaraba, 1876-1926). source
Pantorba, 1980, p.422 (1876-1926). source
Peña Hinojosa, 1964, pp.106-107 (n.1868-exh.1897). source
Quesada, 1992, p.343. source
Sauret Guerrero, 1987, pp.681, 683. source
Thieme-Becker, v.18, 1925 (Enrique Jaraba y Jiménez, n.1872-exh.p.1890). source
Valdivieso [González], Letter dated April 12, 1994. source
Vollmer, v.2, 1955 (Enrique Jaraba y Jiménez, 1872-1926). source