Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

Lupiáñez Carrasco, José

printer
print view
Alternate Carrasco, José Lupiáñez*
Alternate Lupiánez y Carrasco, José
Alternate Lupiáñez, José
L.C. NameLupiáñez Carrasco, José, 1864-1938
Dates1864-1938
Region(s)Málaga
PhotoarchiveSee Photoarchive Holdings for: Lupiáñez Carrasco, José
Supply9
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedBLR |D 1993 09 09 |T 11:46:28
CreatedBLR |D 1993 09 09 |T 11:46:28
 
Bibliographic Sources
Bénézit, 1976 (José Lupiáñez y Carrasco, exh.1884-1914). source
Busse, 1977 (José Lupiánez y Carrasco, doc.1884-1908). source
Calvo Serraller, 1990, p.33 n.44 (José Lupiáñez [no dates given]). source
Cánovas [del Castillo y Vallejo], 1908, p.37 (José Lupiáñez, exh.1884-1890). source
Cien años de pintura, v.4, 1990 (José Lupiáñez y Carrasco, n.1864-exh.1910). source
London, Witt, 1978 (José Lupiáñez y Carrasco, op.c.1884). source
Madrid, Centro Reina Sofía, 1991. source
Madrid, Exposición nacional [exh.], 1884, p.80 (José Lupiáñez, contemporary). source
Madrid, Museo Municipal [cat.], 1990, p.188 (José Lupiáñez y Carrasco). source
Málaga, Museo de Bellas Artes [cat.], 1980, p.152 (1854[sic] -1938). source
Peña Hinojosa, 1964, p.20 (exh.1884-1914). source
Thieme-Becker, v.23, 1929 (José Lupiáñez y Carrasco, exh.1884-1914). source
Zumel, 1990 (José Lupiáñez y Carrasco, op.1901-1916). source