Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

Lago Rivera, Antonio

printer
print view
Alternate Lago, Antonio
Alternate Rivera, Antonio Lago*
L.C. NameLago Rivera, Antonio, 1916-
Dates1916-1990
Region(s)La Coruña; Madrid
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedIR |D 1994 01 20 |T 11:30:11
CreatedIR |D 1994 01 20 |T 11:30:11
 
Bibliographic Sources
Aguilera Cerni, 1966, p.196 (n.1916). source
Alicante, Galería Rembrant [exh.], 1982, title page [no dates given]. source
Bénézit, 1976 (n.1916-exh.1957). source
Blas, 1972 (n.1926[sic]) source
Bozal, (1939-1990), 1992, pp.195, 204 (Antonio Lago, exh.1945-1948). source
Caffarena, 1981, pp.51, 54 (Antonio Lago, n.1961[sic]-exh.1980). source
Campoy, 1973 (Antonio Lago, n.1916). source
Catálogo nacional contemporáneo, 1990, v.1, p.317 [doc.1990]. source
Enciclopedia del arte del siglo XX, 1991, v.1 (n.1916-exh.1985). source
La Coruña, Sala Municipal [exh.], 1989-1990, pp.7, 17 (doc.1939-op.1989). source
Le semestriel des arts, v.5, 1990-1991 (Antonio Lago, n.1916-op.1985). source
Madrid, Centro Reina Sofía, 1991 (n.1916). source
Madrid, MEAC [cat.], 1962, p.43 (n.1919). source
Madrid, MEAC [cat.], v.1, 1982, p.275 (n.1916-exh.1977). source
Madrid, Residencia de Relaciones Culturales [exh.], 1959, n.p. (n.1916-exh.1959). source
Moreno Galván, 1960, p.174 (n.1919). source
Pittsburgh, Carnegie Institute [exh.], 1952, n.p. no.142 (n.1916-op.1951, contemporary). source
Saragossa, Museo Camón Aznar [cat.], 1990, p.146 (n.1926[sic]-op.1970). source
Sobrino Manzanares and Liaño Pedreira, 1991, v.1, p.271. source