Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

Martínez de la Vega, Joaquín

printer
print view
Alternate Martínez de la Vega Cisneros, Joaquín
Alternate Martínez de la Vega, José
Alternate Vega, Joaquín Martínez de la*
L.C. NameMartínez de la Vega, Joaquín, 1846-1905
Dates1846-1905
Region(s)Andalusia
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedMLH |D 1994 07 05 |T 15:35:42
CreatedMLH |D 1994 07 05 |T 15:35:42
 
Bibliographic Sources
Banda y Vargas, 1991, p.221 (José [sic] Martínez de la Vega, 1848-1901). source
Bénézit, 1976. source
Busse, 1977. source
Cien años de pintura, v.5, 1991 (Joaquín Martínez de la Vega Cisneros). source
Cuenca, 1923, p.240. source
Galán, 1994, p.378 (1845-1905). source
García Herrera, 1962, pp.33, 138. source
Madrid, Centro Reina Sofía, 1991. source
Málaga, Museo de Bellas Artes [cat.], 1980, p.156. source
Ossorio y Bernard, 1883-1884 (n.1846-exh.1871, contemporary). source
Pantorba, 1980, p.436. source
Peña Hinojosa, 1964, p.25. source
Prados y López, 1934, p.47 (exh.1871). source
Quesada, 1992, p.161 (n.1845-doc.1869). source
Sauret Guerrero, 1987, pp.697-698, 700. source
Thieme-Becker, v.24, 1930. source