Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

Ochoa, Enrique

printer
print view
Alternate Esteve, Enrique Ochoa*
Alternate Ochoa Esteve, Enrique
Alternate Ochoa Estévez, Enrique
L.C. NameOchoa, Enrique, 1891-1978
Dates1891-1978
Region(s)Cádiz
MediaPainter and illustrator
PhotoarchiveSee Photoarchive Holdings for: Ochoa, Enrique
Classified1
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedGUI |D 1994 09 09 |T 12:07:57
CreatedMLEWIN |D 1998 03 30 |T 10:54:51
 
Bibliographic Sources
Banda y Vargas, 1991, p.324 (op.c.1914). source
Barcelona, Ayuntamiento [exh.], 1944, p.58 (n.1890, contemporary). source
Bénézit, 1976 (n.1890). source
Cien años de pintura, v.7, 1991 (Enrique Ochoa Estévez). source
Cuenca, 1923, pp.274-275 (n.1890-exh.1923). source
Diccionario Ràfols contemporáneo, v.3, 1989. source
Espasa, v.39, [192?] (n.1890-exh.1916, contemporary). source
Fontbona, 1988, p.534. source
Garrut, 1974, p.242 (Enrique Ochoa Esteve, n.1890). source
Madrid, 1a. Bienal hispanoamericana [exh.], 1951, p.78 (n.1891, contemporary). source
Pantorba, 1948, p.354 (n.1890-exh.1922). source
Pantorba, 1980, p.449 (n.1890-exh.1923). source
Quesada, 1992, p.428 (also as Enrique Ochoa Estévez, n.1891-exh.1922). source
Ráfols, Diccionario, v.2, 1953 (Enrique Ochoa Esteve, n.1890-exh.1951). source
Ripoll and Perelló Paradelo, 1981, p.221. source
Thieme-Becker, v.25, 1931 (n.1890). source
Triadó, 1994, p.165 (Enrique Ochoa Esteve). source