Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

Ocón y Rivas, Emilio

printer
print view
Alternate Ocón, Emilio
Alternate Rivas, Emilio Ocón*
L.C. NameOcón y Rivas, Emilio, 1845-1904
Dates1845-1904
Region(s)Málaga
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedGUI |D 1994 09 09 |T 12:47:08
CreatedGUI |D 1994 09 09 |T 12:47:08
 
Bibliographic Sources
Banda y Vargas, 1991, p.224. source
Bénézit, 1976. source
Busse, 1977. source
Cien años de pintura, v.7, 1991 (Emilio Ocón Rivas). source
Espasa, v.39, [192?] (n.1845-doc.1873). source
Galán, 1994, p.383. source
Logroño, Museo de La Rioja [cat.], 1988, p.62 (Emilio Ocón Rivas). source
Málaga, Museo de Bellas Artes [cat.], 1980, p.167. source
Ossorio y Bernard, 1883-1884 (Emilio Ocón, exh.1871-1882). source
Pantorba, 1948, p.354 (Emilio Ocón, 1848-1904). source
Pantorba, 1980, p.450 (1848-1904). source
Quesada, 1992, p.251. source
Sauret Guerrero, 1987, pp.723-724. source
Thieme-Becker, v.25, 1931 (Emilio Ocón Rivas) source