Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

Orduna Lafuente, Fructuoso

printer
print view
Alternate Lafuente, Fructuoso Orduna
Alternate Orduña de la Fuente, Fructuoso
Alternate Orduña y Lafuente, Fructuoso
Alternate Orduna, Fructuoso
Alternate Orduña, Fructuoso
L.C. NameOrduna, Fructuoso, 1893-1973
Dates1893-1973
Region(s)Madrid; Navarre
MediaSculptor
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedDOI |D 1994 09 13 |T 10:00:25
CreatedDOI |D 1994 09 13 |T 10:00:25
 
Bibliographic Sources
Arahuetes Pérez, 1986, pp.5-6, 27 (Fructuoso Orduna or Orduna Lafuente). source
Bénézit, 1976 (n.1893). source
Bozal, (1939-1990), 1992, p.46 (Fructuoso Orduna). source
Buendía, 1988, p.308. source
Campoy, 1973, p.286 (Fructuoso Orduña, n.1893). source
Enciclopedia del arte del siglo XX, 1991, v.1 (Fructuoso Orduña y Lafuente). source
Gaya Nuño, 1977, p.86 (Fructuoso Orduña). source
Library of Congress (Fructuoso Orduna, or Fructuoso Orduna Lafuente, or Fructuoso Orduna Lafuente). source
Madrid, Centro Reina Sofía, 1991. source
Madrid, MEAC [cat.], v.2, 1983, p.115 (Fructuoso Orduña de la Fuente). source
Manterola and Paredes, 1991, p.65 (Fructuoso Orduna). source
Marín-Medina, 1978, pp.137-138 (Fructuoso Orduna, n.1893-doc.1963). source
Martín González, La escultura, 1991, p.81 (Fructuoso Orduña Lafuente). source
Pantorba, 1948, p.354 (Fructuoso Orduna, n.1893-exh.1922). source
Pantorba, 1980, p.450 (Fructuoso Orduña, n.1893-exh.1923). source
Thieme-Becker, v.26, 1932 (n.1893). source
Vollmer, v.3, 1956 (n.1893-exh.1942) source