Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

Sáenz de Tejada, Carlos

printer
print view
Alternate De Lezama, Carlos Sáenz de Tejada y
Alternate De Tejada, Carlos Sáenz
Alternate Lezama, Carlos Sáenz de Tejada y de
Alternate Sáenz de Tejada y (de) Lezama, Carlos
Alternate Sáenz de Tejada y Lezana, Carlos
Alternate Tejada, Carlos Sáenz de
L.C. NameSáenz de Tejada, Carlos, 1897-1958
Dates1897-1958
Region(s)Basque Country
MediaDraftsman
PhotoarchiveSee Photoarchive Holdings for: Sáenz de Tejada, Carlos
Classified8
Unclassified5
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedGUI |D 1994 09 28 |T 12:37:54
CreatedMLEWIN |D 1998 05 04 |T 12:07:09
 
Bibliographic Sources
Arcediano and García Díez, 1993, title page, pp.23, 85 (also as Carlos Sáenz de Tejada y de Lezama). source
Blas, 1972 (Carlos Sáenz de Tejada y Lezana [sic], 1897-1957). source
Bozal, (1939-1990), 1992, p.71. source
Cien años de pintura, v.9, 1992 (Carlos Sáenz de Tejada y Lezama). source
Enciclopedia del arte del siglo XX, 1991, v.1. source
Fontbona, 1988, p.583. source
Library of Congress (also as Carlos Sáenz de Tejada y De Lezama, or Carlos Sáenz De Tejada, or Carlos Sáenz de Tejada y de Lezama, or Carlos Sáenz de Tejada). source
Llano Gorostiza, 1965, p.252 (Carlos Sáenz de Tejada y Lezama, 1897-1957). source
Madrid, Centro Reina Sofía, 1991 [no dates given]. source
Madrid, DGBA [exh.], 1959, n.p. (also as C. Sáenz de Tejada y de Lezama). source
Madrid, Galería Multitud [exh.], 1977, title page. source
Madrid, Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía [exh.], 1995, p.282. source
Vollmer, v.6, 1962 (n.1897). source