Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

Uranga, Pablo

printer
print view
Alternate Díaz de Arcaya, Pablo Uranga*
Alternate Uranga (y) Díaz de Arcaya, Pablo
L.C. NameUranga, Pablo, 1861-1934
Dates1861-1934
Region(s)Basque Country
PhotoarchiveSee Photoarchive Holdings for: Uranga, Pablo
Supply7
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedDOI |D 1994 10 11 |T 12:41:55
CreatedMLEWIN |D 1998 05 04 |T 13:49:08
 
Bibliographic Sources
Andrés Ordax, 1987, p.318 (1861-1944). source
Barañano [Letamendia], 1987, p.222. source
Bénézit, 1976 (Pablo de Uranga, n.1861). source
Busse, 1977 (Pablo de Uranga, n.1861). source
Campoy, 1973, p.414. source
Cien años de pintura, v.11, 1993 (Pablo Uranga Díaz de Arcaya). source
Gaya Nuño, 1970, p.124. source
Gaya Nuño, 1977, p.146. source
Gómez-Moreno, 1993, p.499 (Pablo de Uranga y Díaz de Arcaya). source
Kaperotxipi, 1963, pp.10, 32 (bapt.1861-m. at age 73). source
La gran enciclopedia vasca, v.5, fascicule 50, 1974, p.1 (also as Pablo Uranga y Díaz de Arcaya). source
Llano Gorostiza, 1965, p.256 (Pablo Uranga y Díaz de Arcaya). source
Madrid, Centro Reina Sofía, 1991. source
Marrodán, 1981, pp.165-166 (also as Pablo Uranga y Díaz de Arcaya). source
Thieme-Becker, v.33, 1939 (Pablo de Uranga, n.1861). source
Vitoria-Gasteiz, Sala San Prudencio [trav. exh.], 1993, v.1, p.123 (also as Pablo Uranga y Díaz de Arcaya). source