Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

Uranga, Santiago

printer
print view
Alternate Ruiz de Azua, Santiago Uranga*
Alternate Uranga y Ruiz de Azua, Santiago (de)
L.C. NameUranga, Santiago, 1913-
Datesn.1913-exh.1962
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedDOI |D 1994 10 11 |T 12:49:24
CreatedDOI |D 1994 10 11 |T 12:49:24
 
Bibliographic Sources
Blas, 1972 (Santiago Uranga y Ruiz de Azua, n.1913-exh.1960). source
Campoy, 1973, p.414 (n.1913). source
Gaya Nuño, 1970, p.334 (n.1913). source
Gaya Nuño, 1977, p.378 (n.1913). source
Llano Gorostiza, 1965, p.256 (Santiago Uranga Ruiz de Azua). source
Madrid, Centro Reina Sofía, 1991 (Santiago de Uranga y Ruiz de Azua, n.1913). source
Madrid, MEAC [cat.], v.2, 1983, p.265 (Santiago Uranga y Ruiz de Azua, n.1913-op.1960). source
Pantorba, 1980, p.490 (Santiago Uranga Ruiz de Azua, exh.1957-1960). source