Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

Urrutia y Garchitorena, Ana Gertrudis de

printer
print view
Alternate Garchitorena, Ana Gertrudis de Urrutia*
Alternate Urrutia de Urmeneta, Ana
Alternate Urrutia de Urmeneta, Ana Gertrudis de
Alternate Urrutia Garchitorena de Urmeneta, Ana de
Alternate Urrutia Garchitorena, Ana
L.C. NameUrrutia y Garchitorena, Ana Gertrudis de, 1812-1850
Dates1812-1850
Region(s)Cádiz
MediaMiniaturist
Female ArtistY
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedCDEA |D 1994 11 21 |T 15:49:12
CreatedCDEA |D 1994 11 21 |T 15:49:13
 
Bibliographic Sources
Bénézit, 1976 (Ana Gertrudis de Urrutia de Urmeneta). source
Blättel, 1992 (Ana Gertrudis de Urrutia de Urmeneta). source
Busse, 1977 (Anna or Ana Gertrudis de Urrutia de Urmeneta). source
Cien años de pintura, v.11, 1993. source
Ezquerra del Bayo and Pérez Bueno, 1924, p.209 (Ana Gertrudis Urrutia de Urmeneta). source
Galán, 1994, p.396 (Ana Urrutia Garchitorena de Urmeneta). source
Gaya Nuño, 1966, p.255 (Ana Gertrudis Urrutia de Urmeneta). source
London, Witt, 1978 (Ana Urrutia de Urmeneta). source
Ossorio y Bernard, 1883-1884 (Ana Gertrudis de Urrutia de Urmeneta). source
Petteys, 1985 (Ana Gertrudis de Urrutia de Urmeneta). source
Quesada, 1992, p.168 (Ana de Urrutia Garchitorena). source
Thieme-Becker, v.34, 1940 (Ana Gertrudis de Urrutia de Urmeneta). source