Spanish Artists from the Fourth to the Twentieth Century: A Critical Dictionary

Zarza, Vasco de la

printer
print view
Alternate Çarça, Vasco de la
Alternate Carza
Alternate La Zarza, Vasco de
Alternate Vasco de la Zarza
L.C. NameZarza, Vasco de la, -1524
Datesop.1499-m.1524
Region(s)Avila
MediaSculptor
PhotoarchiveSee Photoarchive Holdings for: Zarza, Vasco de la
Supply7
Bibliographic Search Search FRESCO (Frick Library Catalog)
Search Arcade (NYARC Catalog)
Search Worldcat
CreatedJRV |D 1990 08 27 |T 16:10:35
CreatedMLH |D 1997 03 19 |T 15:10:56
 
Bibliographic Sources
Alcolea [Gil], 1952, pp.50, 74 (op.1508-m.1524). source
Azcárate [y Ristori], 1958, p.96. source
Bénézit, 1976 (Vasco de La Zarza, op.1505-m.1524). source
Camón Aznar, 1961, p.114 (Vasco de la Zarza). source
Checa, 1983, p.485 (Vasco de la Zarza [no dates given]). source
Chueca Goitia, 1953, pp.19-20 (m.1524). source
Gómez-Moreno, 1931 repr. 1971, pp.29-30 (op.p.1499-m.1524). source
Gómez-Moreno, 1983, v.1, p.102 (Vasco de la Çarça, indexed as Vasco de la Zarza, op.1508-m.1524). source
Madrid, Museo de Reproducciones [cat.], 1943, pp.51, 59. source
Pérez Sedano, 1914, p.21 (Carza, cross-referenced as Vasco de Zarza, doc.1499). source
Wattenberg, 1963, p.218 (m.1524). source
Zarco del Valle, 1916, v.2, p.453 (op.1499). source